F
Vlaamse Border en Fife fancy club
Home
Blog
Geschiedenis
Bestuur
Fotoalbum
Kalender
Kwekers
Uitslagen
Inschrijvingen

Blog

TERUGBLIK 2017

Gepost door Dirk Pelgrims op 04/01/2018

TERUGBLIK 2017

Nu het nieuwe jaar weer zijn aanvang heeft genomen kunnen we het oude jaar best afsluiten door de hoogtepunten betreffende onze club nog eens te belichten.

Het waren weer de gevestigde waarden als Winkelmans & Torfs , Werner Van Dessel en Dirk Pelgrims  die de naam en faam van de club wisten hoog te houden, zonder de prestaties van ander clubleden te vergeten welke ook  bijdragen tot de uitstraling van de club. De meest in het oog springende waren een aantal “Best in show “ noteringen  voor leden van onze club die behaald werden op BPC. Shows her en der ten lande.

Het hoogtepunt voor de club was natuurlijk de 1 dag show die dit jaar door omstandigheden niet op zaterdag kon doorgaan maar op zondag zijn verloop kende. Er werden wat minder vogels ingetekend  wat naar alle waarschijnlijkheid het gevolg was van de verandering naar zondag.

Als men de clubanalen er op naslaat moet  men vaststellen dat het niet al te vaak sant in eigen club is voor de deelnemende clubleden. Maar dit jaar was het Bingo  “best in Show” met Border  voor het  partnerschip Winkelmans & Torfs, ze konden dan ook niet machteloos toezien hoe Werner Van Dessel in 2016 met deze eer aan de haal ging met Fife Fancy.

De keurmeesters van dienst waren ook dit maal weer internationaal getint met  voor de sectie  Borders Ruud Bakker uit Nederland en voor de sectie  Fife Fancy  het Partnership Bächler & Vadder uit Duitsland. De club maakt er een erezaak van om te zorgen voor een goede afwisseling van telkens andere keurmeesters uit verschillende landen om een zo groot mogelijke  internationale zienswijze  bij de beoordeling te bekomen.

Wat het nieuwe jaar zal brengen voor ieder van ons in de hobby is nog af te wachten maar een goede kweek is vaak de voorbode van een goed show seizoen. Zo wenst de “VLAAMSE BORDER & FIFE FANCY CLUB” iedereen een succesvolle kweek toe en hopen we de mooiste exemplaren te mogen aanschouwen  op onze show editie 2018.

SAM_1474.JPGSAM_1468.JPGSAM_1471.JPGSAM_1473.JPGSAM_1476.JPGSAM_1477.JPGSAM_1479.JPGSAM_1487.JPGSAM_1488.JPGSAM_1489.JPG
Webdesign and hosting by digiworx.be | Copyright 2014 | Alle rechten voorbehouden