F
Vlaamse Border en Fife fancy club
Home
Blog
Geschiedenis
Bestuur
Fotoalbum
Kalender
Kwekers
Uitslagen
Inschrijvingen
Terug naar het overzicht

Van Dessel Werner

Van Dessel Werner

 

Van Dessel Werner

                     

Hoevestraat 5

2230 Ramsel

Tel.016698093-GSM.0472/116181

E-Mail: werner-vandessel@skynet.be

 

FIORINO - FIFE FANCY - NOORDSE FRISE - SCOTCH FANCY - JAPAN HOSO - IRISCH FANCY

Palmares:

Wereldshow  Frankrijk 2011 Tours:  Goud  Fife Fancy

                                                      Goud  Japan Hoso (stam)

Wereldshow  Spanje     2012 Almeria: Brons  Fife Fancy (stam)

Wereldshow  Belgie      2013  Hasselt: Zilver  Irich Fancy (stam)

Wereldshow  Italie        2014  Bari:     Brons  Irich Fancy

Tours 2011Almeria 2012Hasselt 2013logo-bari-2014[1]bis.jpg

 

 

1dag_Roeselare_006bis.jpg1dag_Roeselare_008bis.jpg2447995-16d4340871a7ff78fdca231df48143f3[1].jpgwerner-allevamento[1].jpgwerner-casetta[1].jpgwerner-gabbie-allev[1].jpg
Webdesign and hosting by digiworx.be | Copyright 2014 | Alle rechten voorbehouden