F
Vlaamse Border en Fife fancy club
Home
Blog
Geschiedenis
Bestuur
Fotoalbum
Kalender
Kwekers
Uitslagen
Inschrijvingen
Terug naar het overzicht

Dirk Pelgrims

Dirk Pelgrims

Dirk Pelgrims

Aarschotbaan 21

2580 Beerzel

Tel. 015/24 14 01

E-mail: dirkpelgrims21@gmail.com

 

Belgische bult / Japanse Hoso / Fife-Fancy

VOGELS BESHIKBAAR VANAF NOVEMBER

 

Palmares

2005 MONDIALE BAD SALZUFLEN (D) : GOUD STAM FIFE FANCY

2008 MONDIALE HASSELT (B) : ZILVER STAM JAPAN HOSO

2009 MONDIALE PIACENZA (IT) : GOUD STAM FIFE FANCY

                                               ZILVER IND. JAPAN HOSO

2010 MONDIALE PORTO (P) : ZILVER STAM FIFE FANCY

2011 MONDIALE TOURS (FR) : GOUD STAM FIFE FANCY BONT

2012 MONDIALE ALMERIA (ESP) : ZILVER STAM FIFE FANCY LIPOCHROOM

                                               ZILVER STAM FIFE FANCY GEPIGMENTEERD

2013 MONDIALE HASSELT (B) : ZILVER STAM JAPAN HOSO GEPIGMENTEERD

                                            BRONS STAM JAPAN HOSO BONT

2014 MONDIALE BARI (IT) : ZILVER STAM FIFE FANCY GEPIGMENTEERD

2015 MONDIALE ROSMALEN (NL) : BRONS IND. JAPAN HOSO BONT

2016 MONDIALE MATHOSINOS (P) : GOUD STAM FIFE FANCY WITTE GRONDKLEUR

                                                  BRONS STAM FIFE FANCY LIPOCHROOM

                                                  BRONS STAM JAPAN HOSO LIPOCHROOM

                                                  BRONS IND. JAPAN HOSO BONT

 

imagesCAK3EK04.jpg2447995-8d0e3c70bd1b67a05bb78499c5478feb[1].jpg
Webdesign and hosting by digiworx.be | Copyright 2014 | Alle rechten voorbehouden